Seneste nyt

Her på siden kan du læse seneste nyt om, hvor langt vi er i arbejdet med at udvikle og implementere det frie valg af genoptræning.

Uge 2: Det er nu muligt at søge om at blive leverandør

Vi har nu åbnet for ansøgninger fra private behandlere, som ønsker at blive leverandører af genoptræning på basalt niveau.

For at søge skal du gå ind på www.mingenoptræning.dk og oprette en bruger. Herefter har du mulighed for at oprette og indsende en ansøgning til os. I ansøgningen skal du angive en række oplysninger om din virksomhed, tilknyttede behandlere samt behandlingssted(er).

Hvilke fagområder er omfattet af det frie valg?
Det frie valg omfatter de genoptræningsforløb, som kommunerne er ansvarlige for at tilbyde. Det vil sige genoptræning på basalt niveau, genoptræning på avanceret niveau samt specialiseret rehabilitering. På nuværende tidspunkt kan du udelukkende søge om at levere genoptræning på basalt niveau. Læs mere om de 15 basale fagområder, du kan søge om på www.mingenoptræning.dk 

Hvornår skal jeg søge, hvis jeg vil være en del af ordningen fra start?
Alle leverandører som har ansøgt inden 31. januar 2019, og som opfylder kravene, vil være en del af ordningen, når det bliver muligt for borgerne at gøre brug af det frie valg i midten af februar. I praksis betyder det, at borgeren vil kunne se dine oplysninger og vælge dig som leverandør af genoptræning på www.genoptræning.dk

Hvor finder jeg mere information?
Hvis du opretter dig som leverandør, kan du på www.mingenoptræning.dk læse de enkelte fagområdeaftaler, aftalebetingelserne, kontrakten og se prisbilag.

Er du kommune?
I de kommende uger vi offentliggør vi også relevant informationsmateriale til kommunerne. Det sker via KL og på www.mingenoptræning.dk. Materialet indeholder bl.a. vejledninger, skabelon til borgerbrev, information om metoden for tildelingen af forløb mv.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte FritValgService på info@mingenoptraening.dk.

Seneste nyt

Uge 8: Nu kan man som borger gøre brug af det frie valg af genoptræning

Læs mere

Uge 4: Vigtig information til kommunerne – sådan kommer det frie valg til at fungere i praksis

Læs mere

Uge 2: Det er nu muligt at søge om at blive leverandør

Uge 51: Planen for opstart af det frie valg i 2019 er på plads

Læs mere

Seneste nyt, uge 47

Læs mere

Uge 45: Præsentation af kategorisering for følgegruppen og udvikling af www.mingenoptræning.dk

Læs mere

Uge 40: Fokus på fælles forståelse af genoptræningsforløb

Læs mere

Uge 36: Informationsmøder og indsamling af input

Læs mere